Entusiaster sedan 2003

Sedan starten 2003 har Premium Cars drivits av passionen för bilar.

I nuläget är vi fyra personer som arbetat inom bilbranschen under många år och har en gedigen samlad erfarenhet på området sport- och premiumbilar. Detta då vi arbetat hos återförsäljare av premium-märken men även i egen regi sedan många år.

Under 2015 gjordes en större satsning och Premium Cars flyttade till nya större lokaler i Värmdö Köpcentrum. Vårt mål är idag att ha Sveriges bästa utbud och bäst kundservice i branschen.

Vi har med denna satsning även gjort det möjligt att kunna erbjuda dig som kund samtliga biltjänster från en och samma leverantör. Numera har vi ca 2500m2 showroom, verkstad och bilförvaring.

Sedan sommaren 2017 är vi auktoriserad återförsäljare av Lotus med både försäljning och verkstad.

Via noga utvalda partners kan vi även erbjuda samtliga kringtjänster såsom transporter, rekonditionering, försäkringar, foliering, däck m.fl. Premium Cars jobbar löpande med att hitta den bästa inom varje enskilt område.

Vi tror på långsiktighet och nära relationer med både kunder, partners och kollegor.

Samtliga bilar kontrolleras och testas noga i enlighet med våra högt ställda krav. Du som kund kan därmed känna dig trygg att bilarna kontrollerats genomgående i vår egna verkstad.

Välkommen som kund du också!

 

Christian Rönnquist med team