Att sälja sin bil i kommission…

Det säkraste och bekvämaste sättet att sälja sin bil till högsta möjliga pris.

Bilen uppvisas och en marknadsundersökning görs. Därefter sätter vi ett annonseringspris tillsammans.

Bilen testas maskinellt och samtlig information om bilen tas in såsom fabriksutrustning, servicehistorik och ursprungskontroll med carfax-rapport. Bilen tas ur trafik och hamnar därmed under vårt försäkringsskydd. Premium Cars har de mest omfattande försäkringarna för bilhandel inklusive bedrägeriskydd.

Nästa steg är rekonditionering och fotografering och därefter annonsering.

Observera att du äger bilen tills vi köper den av dig och levererar bilen vidare till sin nya ägare. OBS – Vi arbetar EJ med förmedling mellan privatpersoner.

Vid en eventuell provkörning följer alltid en representant från oss med i bilen, dels för att kunna lära kunden mer om bilens funktioner men också för säkerheten att bilen inte körs på olämpligt sätt.


Fördelar för dig

Spar tid och minska risk!
Vi följer konsumentköpslagen vilket är en stor trygghet för köparen. Vi ombesörjer marknadens bästa finansiering och garantilösningar.

Utnyttja Premium Cars välkända renommé och marknadsföringskanaler!

Genom våra kanaler, kontaktnät och vårt sätt att arbeta når vi fler potentiella kunder vilket i sin tur garanterat leder till ett högre slutpris.


Marknadsföringskanaler

Vi säljer bilar till hela Europa och har gjort i många år.

Förutom på premiumcars.se så syns våra annonser på de bästa marknadsplatserna både i Sverige och i Europa samt sociala medier som Facebook och Instagram.

Vi skickar även kontinuerligt nyhetsbrev till våra trogna följare.

Dessutom annonserar vi i tryckt media löpande.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande