Entusiaster sedan 2003

Sedan starten 2003 har Premium Cars drivits av passionen för fina välskötta bilar.

I nuläget är vi fyra personer som arbetat inom bilbranschen under många år och har en gedigen samlad erfarenhet på området sport- och premiumbilar. Detta då vi arbetat hos återförsäljare av premium-märken men även i egen regi sedan många år.

Under 2015 gjordes en större satsning och Premium Cars flyttade till nya lokaler i Värmdö Köpcentrum. Vårt mål är idag att ha Sveriges mest välskötta bilar och bäst kundservice i branschen.

Vi har med denna satsning även gjort det möjligt att kunna erbjuda dig som kund samtliga biltjänster från en och samma leverantör. Numera har vi ca 2000m2 showroom, komplett bilverkstad och bilförvaring.

Sedan sommaren 2017 är vi auktoriserad återförsäljare av Lotus med både försäljning och verkstad.

Via noga utvalda partners kan vi även erbjuda samtliga kringtjänster såsom transporter, rekonditionering, försäkringar, foliering, däck m.fl. Premium Cars jobbar löpande med att hitta den bästa inom varje enskilt område.

Vi tror på långsiktighet och nära relationer med både kunder, partners och kollegor.

Samtliga bilar kontrolleras och testas noga i enlighet med våra högt ställda krav. Du som kund kan därmed känna dig trygg att bilarna kontrollerats genomgående i vår egna verkstad.

Välkommen som kund du också!

Christian Rönnquist med team

Kontakta oss

Premium Cars Nordic AB

Mörtnäs Hagväg 13, 134 44 Gustavsberg

08 - 662 63 90

Läs mer

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 10:00-18:00
Lördagar Endast tidsbokade visningar enligt överenskommelse!
---

Bäste bilentusiast,
För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga upplevelse och för att säkerställa att bilen du är intresserad av verkligen finns tillgänglig vänligen kontakta oss för tidsbokad visning.
Välkommen!